First.

      1 reactie op First.

[DUTCH] Als Social Strategist bij een van de top digital marketing bureaus van Nederland (Greenhouse Group) ontwikkel ik dagelijks mijn visie over nieuws, ontwikkelingen, trends, etc. mbt social media kanalen zoals Facebook, Instagram, Snapchat en Twitter die de moeite waard zijn (althans dat denk ik dan) om te delen met andere vakidioten zoals ik. Wanneer een verhaal voldoende body heeft en ik heb voldoende vrije tijd om een uitgebreid artikel te schrijven publiceer ik deze graag op platformen zoals Marktingfacts (http://www.marketingfacts.nl/profiel/229067) of Frankwatching (https://www.frankwatching.com/archive/author/thomas-van-der-biezen/). Echter, wanneer dan wel voldoende body of vrije tijd ontbreekt blijven ideeën voor een blog vaak achterwege. Jammer, vind ik zelf. Door het starten van deze site/blog probeer ik mezelf te triggeren en een podium te geven om wat vaker de digitale pen te nemen en mijn visie op het Social Media landschap de wereld in te sturen.

Afhankelijk van het onderwerp zullen mijn blogs in het Nederlands of in het Engels verschijnen.

Veel leesplezier!

Één reactie op “First.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *